Radionica za još bolji timski rad u 2023. godini

Antonija Jurič / 31.01.2023.
Bijeli Svijet radionica - tim

Kultura organizacije je nešto što se događa bez obzira na to planiramo je mi ili ne. Jedan od ključnih temelja kulture organizacije su vrijednosti koje živimo, i to na svim razinama - osobnim, timskim, organizacijskim i poslovnim.

Koje su naše vrijednosti još smo jednom potvrdili na timskoj radionici u visokoj školi Cotrugli Business School.

U Bijelom Svijetu čvrsto vjerujemo u timski rad i smatramo kako jedino tim složnih ljudi može napraviti značajne promjene. Tako smo se na održanoj radionici posebno osvrnuli na teme kolegijalnosti, podrške i razumijevanja, koje su ključne za uspješnu međusobnu suradnju. Budući da na poslu provodimo velik dio dana, bitno je da to vrijeme bude ugodno te da se osjećamo cijenjeno i ispunjeno. Dobra radna atmosfera je za svakog od nas od velike važnosti za cjelokupno zadovoljstvo poslom.



Nakon što smo završili prvi dio radionice, pauzu smo iskoristili za opušteno druženje uz ručak i razgovor.

U drugom dijelu radionice usredotočili smo se na važnost vrijednosti u radu s klijentima. Za nas je ovdje na prvom mjestu pouzdanost. Od samih početaka nit vodilja nam je povjerenje naših klijenata, koje postižemo kroz otvorenu komunikaciju i etičnost. Jednako vrijedi i za partnerstva, koja moraju biti zdrava i pouzdana da bi bila uspješna i dugoročna.



Zaključili smo kako jedni od drugih možemo naučiti mnogo, a upravo je ta međusobna razmjena znanja i iskustava ključna za uspjeh tvrtke. Također, osvrnuli smo se na iskustva u protekloj godini te dobili pregršt inspiracije i entuzijazma da i u 2023. godini nastavimo naprijed punom parom!