LG Professional u Villi Vicko – Investicija koja se isplati

Marina Knežević / 18.07.2024.

Villa Vicko u Starigradu Paklenica savršen je izbor za ljubitelje mirne atmosfere i zadivljujućih pejzaža.

Smještena u podnožju veličanstvenog Velebita, tik uz kristalno čisto more, gostima nudi nezaboravan odmor, daleko od gradske vreve.

Kategorizirana s 4 zvjezdice, pruža velik izbor moderno uređenih soba i apartmana - s pogledom na more - ili planinu. Sretni će biti i gosti u potrazi za aktivnim odmorom, jer u ovom kraju imaju idealnu priliku za biciklizam, planinarenje i alpinizam.

Izazov: Upravljanje velikim količinama rublja

Villa ima 38 ležaja, raspoređenih u 16 soba i 2 hotelska apartmana. To uključuje puno posteljine i ručnika, kao i ručnike za plažu koje gosti mogu koristiti. Osim toga, tu su stolnjaci i kuhinjske krpe iz restorana ville koji poslužuje buffet doručak te radna odjeća zaposlenika.

Upravljanje tolikom količinom rublja može biti vrlo izazovno i zato zahtijeva visoku učinkovitost i pouzdanost praoničkih uređaja.

"Imali smo kućanske uređaje i stare profesionalne uređaje, no česti kvarovi postajali su sve veći problem. To si u turističkoj sezoni jednostavno ne možete dopustiti” objašnjava voditeljica objekta, gospođa Antonela Jurlina. “Shvatili smo da je vrijeme za nadogradnju i odlučili potražiti moderne profesionalne uređaje, koji će zadovoljiti naše potrebe.”

Rješenje: Modernizacija praonice rublja uz LG Professional

“Za početak smo se ‘bacili’ u potragu za profesionalnom perilicom rublja koja će nam pomoći s brzim i kvalitetnim pranjem i neće nas iznevjeriti u jeku sezone” govori gospođa Antonela.

“Istraživali smo opcije i tako smo 2018. godine prvi put stupili u kontakt s vašim Bijelim Svijetom. Odlučili smo se za LG Titan profesionalnu perilicu rublja. Oduševljeni rezultatima, kroz naredne godine smo, u suradnji s vašim stručnim timom, našu praonicu osvježili i novom LG profesionalnom sušilicom te GMP valjkom za peglanje.”

Tako je praonica rublja danas opremljena kombinacijom uređaja koja izvrsno odgovara na potrebe njihove ville:

“Nakon što smo se iz prve ruke uvjerili u prednosti LG Titan profesionalne perilice, znali smo da će sljedeći korak biti ulaganje u LG Titan profesionalnu sušilicu rublja! I nismo pogriješili - dobili smo sve što smo očekivali: jednostavnost, brzinu i vrhunsku kvalitetu!” ističe gospođa Antonela.

Rezultati: Ulaganje koje donosi sezonu bez stresa

LG profesionalni uređaji pokazali su se kao odlično rješenje za održavanje vrhunske higijene rublja u ovom prekrasnom smještajnom objektu.

“Što je najvažnije, kvalitetu i trud primjećuju naši dragi gosti. Higijena je ključna za njihovo zadovoljstvo i zato nam je bitno pružiti im samo najbolje!”

“Svaki od uređaja koje smo nabavili isplatio se već kroz jednu sezonu! Svim iznajmljivačima bih toplo preporučila da si olakšaju posao i ulože u LG profesionalnu opremu za pranje rublja” poručuje gospođa Antonela.

 

Uz LG Professional stresa u turističkoj sezoni nema! Kontaktirajte nas kako bi zajedno pronašli najbolje rješenje za vaše ville i apartmane i usredotočite se na ono najvažnije – pružanje nezaboravnog iskustva za vaše goste!

Kontaktirajte nas