LG Professional: Čisti gol za NK Rudeš

Marina Knežević / 19.07.2024.
nk rudeš

Ranih pedesetih godina prošlog stoljeća, nekolicina dječaka u zagrebačkom naselju Rudeš izradila je običnu krpenu loptu. Vrlo brzo, nastala je prava pomama i nogomet je postao najvažnija sporedna stvar u njihovom svijetu.

Kroz godine je mali kvartovski klub, kakvu je reputaciju nekoć imao, napravio velike skokove na domaćoj nogometnoj sceni te je danas njihov plavo-bijeli dres prepoznatljiv svima.

Svoje domaće utakmice NK Rudeš igra na Stadionu Rudeš, koji je nedavno doživio veliki ‘makeover’, a novo ruho i najmodernije sadržaje su dobile i prostorije kluba.

Izazov: Mali kapaciteti i spori programi kućanskih uređaja

“U sklopu ‘makeovera’ bilo je neminovna i modernizacija praonice rublja. Ako želite raditi profesionalno, sve mora biti profesionalno” govori gospodin Matej Mlakić, tehnički direktor kluba.

Klub je ranije koristio kućanske uređaje, što nije bilo dovoljno za njihove potrebe.

“Kućanske perilice i sušilice su radile 12 do 13 sati dnevno i počelo je dolaziti do čestih kvarova. Njihovi mali kapaciteti i spori programi nikako nisu prikladni za jedan nogometni klub” govori gospodin Matej.

"Tu je 30 igrača, koji imaju dva treninga dnevno i sve mora biti čisto i suho do sljedećeg jutra. Dresovi, šuškavci, trenirke, čarape,… – sve mora biti spremno” ističe.

Igračima su na raspolaganju i moderna teretana, soba za fizikalnu terapiju te hladne kupke za oporavak mišića, a sve to znači još puno ručnika, koje treba oprati i osušiti na vrijeme.

Rješenje: Profesionalci biraju profesionalno

U potrazi za profesionalnim rješenjem koje će ići u korak s modernizacijom koju su proveli, kontaktirali su naš Bijeli Svijet.

Nakon što su objasnili količinu rublja s kojom svakodnevno raspolažu, broj igrača i raspored treninga, naš stručni tim im je predložio kombinaciju uređaja koja s lakoćom zadovoljiti njihove potrebe.

Tako su u ožujku ove godine u praonicu rublja instalirani sljedeći uređaji:

“Važnost korištenja suvremenih, profesionalnih uređaja do posebnog izražaja dolazi zimi” govori gospodin Matej. "U tim mjesecima, igrači koriste više slojeva odjeće pa je količina rublja koje treba brzo, a kvalitetno pranje i sušenje čak 3 puta veća.”

Rezultati: Investicija koja se isplati za svaki klub

Modernizacija je značajno unaprijedila učinkovitost praonice, smanjivši vrijeme potrebno za obradu velike količine rublja i eliminirajući česte kvarove s kojima su se susretali pri korištenju kućanskih uređaja.

“Ovo je investicija koja se isplati za svaki klub” kaže gospodin Matej te naglašava:

“Profesionalni nogomet je puno više od igre. Brojni faktori utječu na performansu igrača i zato im je bitno osigurati najbolje moguće uvjete!”

 

Podignite igru na višu razinu uz LG Professional! Osigurajte svom timu samo najbolje i kontaktirajte nas već danas!

Kontaktirajte nas