Washbox: Samoposlužna praonica rublja u mađarskom gradu susreta

Marina Knežević / 25.07.2024.
washbox

Grad Győr na sjeverozapadu Mađarske poznat je kao grad susreta. Osim što se nalazi na ušću triju rijeka, središte je zlatnog trokuta koji čine Beč, Bratislava i Budimpešta.

Smješten na jednoj od najvažnijih prometnica srednje Europe, Győr je vrlo dinamičan, zbog čega ima jasnu potrebu za praoničkim uslugama.

To je vlasnik, gospodin Tóth Csaba mudro prepoznao i, u suradnji s našim mađarskim partnerom Karolyjem, u prosincu 2023. godine otvorio danas popularni Washbox, samoposlužnu praonicu rublja u samom srcu grada.

Izazov: Dinamičan grad treba modernu samoposlužnu praonicu rublja

Centar grada idealno je mjesto za samoposlužnu praonicu rublja. Ovdje se nalazi velik broj susjeda - poduzetnika, što je uvijek dobro okruženje za ovakav tip biznisa, jer privlači velik promet ljudi.

Vlasnik je ovaj strateški položaj prepoznao kao veliku prednost za projekt, jer korisnicima omogućava da, dok se njihovo rublje pere i suši, vrijeme iskoriste na najbolji mogući način.

“Mogu otići na ručak, opustiti se uz kavu, posjetiti kozmetički salon ili pak rješavati ostale obveze u centru grada” govori gospodin Csaba.

Rješenje: LG Professional za vrhunske rezultate

Osim dobre pozicije, za uspjeh su potrebni i vrhunski, moderni praonički uređaji.

“Uz LG Professional i najprometnija mjesta, kao što je samoposlužna praonica u centru grada, funkcioniraju s lakoćom. Zahvaljujući naprednim tehnologijama i brzim programima pranja i sušenja, korisnici ne moraju gubiti vrijeme čekajući u redovima” kaže gospodin Csaba.

Tako je Washbox opremljen sljedećom kombinacijom uređaja i dodatne opreme:

Pri plaćanju, klijentima su na raspolaganju razne opcije. Zahvaljujući mogućnosti jednostavnog povezivanja LG profesionalnih uređaja s različitim naplatnim sustavima, klijenti mogu birati između plaćanja kovanicama te beskontaktnog plaćanja bankovnim karticama.

Washbox značajan trud ulaže i u marketing, pa tako uz redovite objave na Facebooku i Instagramu, organizira i nagradne natječaje, čiji dobitnici mogu osvojiti besplatno pranje i sušenje rublja. Tu je i program lojalnosti, putem kojeg vjerni korisnici svako 11. pranje i sušenje dobivaju - gratis.

Rezultati: Omiljeni saveznik za brzo i efikasno pranje rublja

Lokalno stanovništvo i posjetitelji grada brzo su prepoznali prednosti samoposlužne praonice.

Vlasnici apartmana koji vode trku s čestim smjenama gostiju, studenti koji ne mogu dočekati idući posjet kući kako bi osvježili svoju odjeću, poduzetnici poput ugostitelja, frizera i kozmetičara, koji se svakodnevno susreću s hrpama rublja koje treba riješiti što prije, stanovnici koji nemaju sušilice u svom domu, što im zimi zadaje glavobolje,...

“Washbox je postao njihov omiljeni saveznik za brzo i efikasno pranje rublja” govori gospodin Csaba.

Svojom odlukom o pokretanju samoposlužne praonice zadovoljan je i vlasnik: “Uz LG profesionalne uređaje sve funkcionira besprijekorno! Nema briga, a osigurao sam stabilan izvor prihoda!”

 

Maštate o pokretanju vlastitog biznisa? Kontaktirajte nas te, uz stručnu podršku i provjerene savjete, otvorite vlastitu samoposlužnu praonicu rublja!

Kontaktirajte nas