Upoznajte One Team – Peter

Marina Knežević / 01.08.2024.
peter

Slovačke snage u One Teamu predstavlja naš partner Peter!

Peter je pravi ekspert u HoReCa sektoru, s dugogodišnjim iskustvom u pružanju ugostiteljske opreme. Svoj je poslovni put započeo sa svega 15 godina, da bi nakon diplome preuzeo direktorsku poziciju u tvrtki.

Kako bi svojim klijentima osigurao sveobuhvatna rješenja, tvrtka je ponudu proširila s LG profesionalnim uređajima za pranje i sušenje rublja.

Dobar glas daleko se čuje, pa tako praonička rješenja danas pruža i u mnogim drugim sektorima.

“Volim reći da sam svugdje gdje se jede, pije i - pere rublje” kaže Peter sa smiješkom.

Posebnu emociju ipak osjeća kada je u pitanju opremanje bolnica.

“To je više od biznisa, to je način da pomognemo ljudima. Svjesni smo da naši proizvodi igraju veliku ulogu u održavanju čistog i sigurnog okruženja za pacijente i osoblje te smo izuzetno pažljivi u savjetovanju oko odabira idealne kombinacije uređaja. Naš cilj je osigurati vrhunsku higijenu i na taj način doprinijeti zdravlju i dobrobiti pacijenata, što nam daje osjećaj ispunjenosti i ponosa” govori.

Radni dan započinje šalicom tradicionalnog talijanskog espressa, nakon čega slijedi komunikacija s partnerima iz javnog sektora i obilazak kupaca. Nakon ručka, slijede sastanci s kolegama i rješavanje ostalih dnevnih zadataka.

“Ovaj biznis je uvijek dinamičan i važno je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme” govori. “Upornost i marljiv rad ključ su uspjeha.”

Na pitanje koji mu je dugoročni cilj u praoničkom biznisu, odgovara:

“Iz dana u dan biti sve bolji u pružanju vrhunskih rješenja našim klijentima. Želim da nastavimo graditi reputaciju pouzdane i ugledne tvrtke!”

Peter uživa biti dio One Teama:

“To je skupina izvanrednih ljudi, vrhunskih profesionalaca, koji razmišljaju progresivno i uz to imaju sjajan smisao za humor. Naš tim se odlikuje ne samo profesionalizmom, već i međusobnim razumijevanjem i dobrim raspoloženjem. Biti dio takvog tima je pravo zadovoljstvo i izvor zajedničkog uspjeha.

Na kraju, naglašava: “Važno je zauvijek duhom ostati mlad!”