Praonica rublja Miranda u Poreču: San iz djetinjstva koji se pretvorio u uspješan poduzetnički pothvat

Marina Knežević / 02.08.2024.
miranda

Uslužna praonica rublja Miranda u Poreču ponosno korača svojom drugom sezonom, donoseći svježinu i udobnost u ville i apartmane diljem ovog prelijepog turističkog grada.

Osiguravajući da svaki komad rublja bude besprijekorno čist i ispeglan, praonica je brzo postala sinonim za kvalitetu i pouzdanost, na što je vlasnica, gospođa Miranda Behrami izuzetno ponosna.

Izazov: San iz djetinjstva

Ideja za praonicu rublja proizašla je iz dugogodišnjeg sna gospođe Mirande. Iako nije imala prethodnog iskustva s profesionalnim uređajima, od najranijih dana uživala je u brizi o rublju:

"Oduvijek sam željela imati vlastitu praonicu rublja! Mama me od malena učila paziti da rublje uvijek bude svježe i pomno ispeglano. Taj osjećaj udobnosti i svježine koji pamtim od djetinjstva htjela sam podijeliti s drugima", kaže.

Gospođa Miranda se inače bavi održavanjem apartmana i villa, a otvaranjem praonice rublja je, pored ostvarenja dugogodišnjeg sna, dodatno proširila svoj paket usluga:

"Htjela sam da moji klijenti na jednom mjestu mogu dobiti i održavanje apartmanskog rublja", ističe ambiciozna poduzetnica.

Rješenje: Uz kvalitetnu opremu do cilja

Gospođa Miranda odlučno je krenula u novi poduzetnički pothvat i kontaktirala naš Bijeli Svijet, kako bi se savjetovala oko odabira idealne kombinacije uređaja za njen biznis. Prema savjetu našeg tima, odlučila se za sljedeću kombinaciju uređaja:

Odabir se pokazao kao pun pogodak:

“Imamo 4 zaposlenika i svi su se vrlo brzo uhodali oko korištenja LG profesionalnih perilica i sušilica. Sve je toliko brzo i jednostavno da posao uvijek funkcionira besprijekorno!”

Budući da gospođa Miranda pruža sveobuhvatnu uslugu održavanja apartmana i villa, u jeku turističke sezone svaka sekunda joj je bitna:

“Zahvaljujući brzim programima LG profesionalnih uređaja, uvijek mogu biti sigurna da ću iznajmljivačima osigurati čisto rublje na vrijeme” govori.

“Svi uređaji su fantastični, no GMP valjak za peglanje mi je posebno drag! Rezultati peglanja su savršeni, što mi je jako bitno, jer tome oduvijek pridajem veliku pažnju!” nadodaje.

Rezultati: Uspjeh već nakon prve sezone

Klijenti su uglavnom iznajmljivači, tako da se najčešće peru veliki komadi rublja, kao što su posteljina, ručnici, jastuci i popluni. Tu su i turisti, koji donose svoje osobno rublje na pranje, kako bi ga kasnije preuzeli i nastavili bezbrižno uživati u svom odmoru uz svježu i ispeglanu odjeću.

Dojmovi klijenata su odlični! Jako su zadovoljni našom uslugom, a kada ugledaju uređaje često reagiraju s jednostavnim - ‘wow’”, govori gospođa Miranda.

Već prva sezona bila je vrhunska! 14 uređaja nije mali broj, no prema mojim predviđanjima, sredstva uložena u njih će se isplatiti nakon ove sezone.”

Gospođa Miranda uvijek će rado podijeliti svoje iskustvo i savjetovati sve koji su u potrazi za kvalitetnim praoničkim uređajima:

“Već dvjema osoba sam savjetovala da dođu do moje praonice i pogledaju uređaje. Nakon toga su odlučile kontaktirati vaš tim i nabaviti ih. “Uvijek mi je drago preporučiti nešto u što sam se osobno uvjerila” zaključuje.

 

Uz stručnu podršku i vrhunske uređaje, snovi lako mogu postati stvarnost! Kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli pronaći najbolje rješenje za vaš praonički biznis!

Kontaktirajte nas