One Team u posjetu partnerskoj tvrtki u Šangaju

Marina Knežević / 09.08.2024.
shanghai

Protekli tjedan, One Team partneri iz Grčke, Rumunjske, Mađarske i Hrvatske u Šangaju su posjetili LG distributera za Kinu - tvrtku Secaide.

Kinesko tržište ističe se kao jedno od najkonkurentnijih svjetskih tržišta, koje prednjači u razvoju novih tehnologija opreme za praonice rublja.

Bijeli Svijet, kao jedan od vodećih europskih distributera, aktivno prati trendove te svojim kupcima omogućuje ponudu najinovativnijih proizvoda i zato nam je jako drago što smo ovim posjetom imali još jednu priliku za razmjenu znanja i iskustava s našim partnerima.

Tijekom posjeta, imali smo priliku vidjeti najnovije proizvode i tehnologije koje Secaide nudi, kao i razgovarati o zajedničkim projektima koji će dodatno unaprijediti našu ponudu na europskom tržištu.

U One Team-u vjerujemo kako zajedničkim snagama možemo postići još više. Zato nam je jako drago što je ovo bila prilika da, uz pobliže upoznavanje kineskog tržišta, imamo ugodno druženje uz razgovor o uspješnim poslovnim modelima.

Zahvaljujemo se tvrtki Secaide na srdačnom dočeku i kvalitetnoj prezentaciji njihovih proizvoda i tehnologija.

Radujemo se nastavku naše suradnje i zajedničkom radu na razvijanju inovativnih rješenja, koja će zadovoljiti potrebe tržišta i doprinijeti našem zajedničkom uspjehu!

Kako nam je bilo možete pogledati u foto galeriji niže: