Studentski dom u Slovačkoj: Najviši standardi uz LG Professional

Marina Knežević / 16.08.2024.
prešov

Smješteno u srcu istočnog dijela Slovačke, Tehničko sveučilište u Košicama (TUKE) predstavlja jedan od najvažnijih centara tehničkog obrazovanja u zemlji.

S bogatom poviješću i modernim pristupom obrazovanju, TUKE privlači studente iz različitih zemalja, koji imaju mogućnost odsjesti u modernim studentskim domovima sveučilišta.

Izazov: Kvalitetno praoničko rješenje za studente

Uprava studentskih domova pred sobom ima velik zadatak pružanja najboljeg mogućeg smještaja, sa svim praktičnim sadržajima koji će studentima boravak učiniti što ugodnijim.

Jedan od ključnih aspekata ugodnog boravka je moderna samoposlužna praonica rublja, koja studentima omogućava jednostavno održavanje čistoće njihove odjeće, ručnika i posteljine.

“Studentski domovi TUKE-a smješteni u gradu Prešov bili su u potrazi za učinkovitim i pouzdanim rješenjem, koje bi studentima omogućilo brzo pranje i sušenje rublja, a upravu oslobodilo jedne značajne brige” govori naš slovački partner Peter, koji stoji iza ovog projekta.

Rješenje: LG profesionalni uređaji - savršen izbor za studentski dom

Odabir je pao na visokokvalitetne LG profesionalne perilice i sušilice, koje svojim kapacitetima odgovaraju na potrebe svakodnevnog pranja većih količina rublja, energetski su učinkovite i jednostavne za korištenje.

Također, uređaji se mogu postaviti ‘u stup’, što omogućava njihovo lako uklapanje i u manje prostore, koji prvobitno nisu bili predviđeni za praonice rublja.

Kombinacije uređaja i dodatne opreme u svakom studentskom domu u Prešovu uključuju:

Rezultati: Zadovoljni studenti i uprava doma

LG Giant profesionalne perilice savršeno odgovaraju na potrebe studenata. Brzi ciklusi omogućavaju im da u kratkom vremenu operu rublje i posvete se učenju i ostalim obvezama” kažu iz uprave doma.

Kao još jednu prednost, navode mogućnost spajanja uređaja na različite naplatne sustave:

Beskontaktni naplatni sustav je odlično rješenje! Studenti mogu jednostavno platiti pranje i sušenje rublja putem kartica, a uprava izravno pratiti korištenje i novčane tokove. Ako se student slučajno zabuni pri plaćanju, lako mu možemo vratiti sredstva.”

"Ovim ulaganjem dodatno smo unaprijedili kvalitetu smještaja u domu, pružajući studentima stalni pristup čistom rublju, dok se mi možemo fokusirati na upravljanje ostalim segmentima," zaključuju.

 

Unaprijedite standard smještaja u studentskom domu uz LG Professional prema uzoru na vodeća europska sveučilišta! Kontaktirajte nas kako bi zajedno pronašli optimalnu kombinaciju za vaše potrebe!

Kontaktirajte nas