LG Laundry Lounge nastavlja nizati uspjehe u Rumunjskoj: Uspješan projekt u gradu Cluj-Napoca

Marina Knežević / 27.08.2024.
cluj

Rumunjska voli LG Laundry Lounge! Nakon niza uspješnih projekata u drugim rumunjskim gradovima, u svibnju 2023. godine, na red je došao i Cluj-Napoca.

Drugi najveći grad u zemlji, smješten u srcu Transilvanije, turiste privlači kombinacijom povijesnih znamenitosti, moderne arhitekture i atraktivnih zabavnih lokacija.

Brojnim posjetiteljima, ali i lokalnom stanovništvu, tako je od prošle godine dostupna moderna, dizajnerski uređena samoposlužna praonica rublja u kojoj mogu, u ugodnom okruženju, brzo i jednostavno oprati i osušiti svoje rublje.

Izazov: Veliki zaokret u karijeri

Vlasnik, gospodin Radu Pîrjol, je godinama radio kao stjuard i, tijekom svojih putovanja po svijetu, često koristio usluge samoposlužnih praonica rublja.

Posjetio je više od 90 zemalja i susreo se s različitim tipovima praonica i stoga je, iz prve ruke, znao što korisnici žele i trebaju.

Nakon više od 10 tisuća letova iza sebe, odlučio se vratiti u Rumunjsku i ušteđevinu uložiti u pokretanje vlastitog biznisa.

Saznao je za uspješan projekt LG Laundry Lounge-a u gradu Bacau i jako mu se svidjela ideja dizajnerske samoposlužne praonice. Obratio se našem rumunjskom partneru Marcusu koji stoji iza LG Laundry Lounge projekata u zemlji i krenuo u svoj poduzetnički pothvat.

Rješenje: LG Laundry Lounge – provjereni recept za uspjeh

Ubrzo je pronašao idealan prostor za svoj biznis - u shopping centru Sigma te su pripreme mogle započeti.

Slijedeći Marcusov savjet, odabrao je provjerenu kombinaciju uređaja koja osigurava besprijekoran rad samoposlužne praonice rublja. Također, kako bi zadovoljio potrebe različitih skupina korisnika, odlučio se za dvije vrste sustava plaćanja: naplatni sustav na žetone te beskontaktni naplatni sustav.

Isporučeni uređaji:

Isporučene usluge:

“Kada mi je predstavljena 3D vizualizacija prostora i instalacija, bio sam oduševljen” govori gospodin Pîrjol. “Mogućnost da unaprijed vidim kako će moja praonica izgledati dala mi je dodatnu sigurnost da sam na pravom putu. Jedva sam čekao vidjeti konačni rezultat uživo!”

Pružene su mu detaljne smjernice za uređenje interijera njegove praonice i ubrzo je uspješno postignut jedinstven, prepoznatljiv izgled LG Laundry Loungea, koji savršeno spaja atraktivan dizajn s maksimalnom funkcionalnošću.

Rezultati: Još jedan uspješan projekt u Rumunjskoj

“Upravo ta prepoznatljivost brenda kod korisnika stvara osjećaj povjerenja. Kada vide LG Laundry Lounge, znaju da su na provjerenoj adresi, gdje će svaki put imati ugodno iskustvo” ističe gospodin Pîrjol te dodaje:

“Korisnici imaju samo riječi hvale za LG Giant perilice rublja. Veliki kapaciteti, vrhunski rezultati pranja, moderan dizajn i lako snalaženje oko korištenja – sviđa im se sve u vezi njih!”

Uspjehu projekta svakako je pridonio i mudar odabir lokacije praonice:

“Shopping centri privlače veliki broj posjetitelja svakodnevno, što osigurava stalan priljev potencijalnih korisnika. Ljudi koji dolaze u Sigmu radi kupovine, posjeta restoranima ili drugih usluga mogu iskoristiti priliku da usput operu rublje. Također, zbog dostupnosti parkinga, sve je vrlo praktično” zaključuje.

 

Sanjaš o pokretanju vlastite samoposlužne praonice? Kontaktiraj nas već danas i postani dio LG Laundry Lounge obitelji!

Kontaktirajte nas