Otvoren treći LG Laundry Lounge u Grčkoj

Marina Knežević / 05.09.2024.
kalamata

LG Laundry Lounge mreža u Grčkoj nastavlja rasti!

Nakon uspjeha dviju LG dizajnerskih samoposlužnih praonica rublja u Ateni, treća je otvorena u Kalamati.

Kalamata je drugi najveći grad na poluotoku Peloponezu, omiljen među turistima koji žele doživjeti autentičnu grčku kulturu i izbjeći velike gužve.

Sa svojom bogatom poviješću, šarmantnim tradicionalnim tržnicama, lokalnim specijalitetima i prekrasnim pješčanim plažama, predstavlja savršenu destinaciju za odmor i uživanje.

Izazov: Novi poslovni pothvat iskusnog poduzetnika

Otvaranje samoposlužne praonice rublja bio je novi korak u poduzetničkom putu gospodina Konstantinosa Kappasa.

Iskusan poduzetnik u različitim industrijama – hotelijer i vlasnik tvrtke specijalizirane za vez i tisak na tkaninama - odlučio je uložiti svoj kapital u novo područje, koje mu je dotad bilo potpuno nepoznato. Kako navodi, jedine perilice rublja s kojima se dotad susretao bile su kućanske.

“Vlasnik sam boutique hotela u Kalamati i, kako bi oprao nešto hotelske posteljine, posjetio sam samoposlužnu praonicu rublja u okolici. Odmah sam uočio velik promet ljudi i prepoznao to kao priliku za otvaranje vlastite praonice” prisjeća se.

Gospodin Kappas je htio da njegova samoposlužna praonica rublja bude na vrhunskoj razini i zato se odlučio za provjereni koncept, koji se već dokazao na tržištu - LG Laundry Lounge.

Rješenje: Koncept dokazan u praksi

Kontaktirao je našeg grčkog partnera Georgiosa, koji stoji iza uspješnih LG Laundry Lounge projekata u Ateni i započeo još jedno poglavlje svoje poduzetničke priče.

Kao i u svim LG Laundry Lounge projektima, gospodinu Kappasu pružena je cjelovita podrška u planiranju poslovanja - od odabira kompatibilne opreme do gotovog vizualnog identiteta.

“Imao sam sreće u potrazi za prostorom i vrlo brzo pronašao sve ono na što me Georgios uputio kao ključno kod lokacije samoposlužne praonice rublja - velik promet ljudi, brojne raznovrsne poslovnice u blizini i jednostavan pristup” govori te dodaje:

"3D vizualizacija s detaljnim planom prostora i instalacija osigurala je da optimalno iskoristimo svaki kutak. Također, omogućila mi je prvi uvid u to kako će moja praonica izgledati u stvarnosti".

Za manje od četiri mjeseca od početne ideje, sve je bilo spremno za početak rada.

Isporučeni uređaji:

Isporučene usluge:

Rezultati: Više od usluge

S obzirom na to da turisti posjećuju Kalamatu tijekom cijele godine, logično je kako čine najveći broj korisnika, a tu su i lokalni iznajmljivači, studenti te vojnici iz obližnje baze.

S rukovanjem LG profesionalnim uređajima snalaze se bez problema, a rezultati pranja i sušenja su brzi i odlični.

LG Giant profesionalne perilice rublja oduševljavaju korisnike! Svojim velikim kapacitetima i brzim programima omogućuju pranje velikih količina rublja u samo jednom ciklusu, a rezultati pranja su izvanredni. Uz to, njihov lijep i moderan dizajn dodatno doprinosi pozitivnom dojmu” govori gospodin Kappas.

Za kraj, ističe koliko je zadovoljan što je izabrao ovaj koncept za svoju samoposlužnu praonicu rublja:

LG Laundry Lounge je prepoznatljiv brend, što definitivno čini razliku. Korisnici ga povezuju s kvalitetnom uslugom i ugodnom atmosferom u lijepom okruženju. Ide korak dalje od uobičajene usluge, pružajući jedinstveno iskustvo koje ostavlja dugotrajan dojam i kojem se korisnici rado vraćaju.”

 

Razmišljaš o otvaranju vlastite samoposlužne praonice rublja, ali nisi siguran kako bi ona trebala izgledati? Odaberi provjereno rješenje - LG Laundry Lounge! Uz međunarodnu prepoznatljivost LG brenda, vrhunske profesionalne uređaje i gotov vizualni identitet, uspjeh je zajamčen!

Kontaktirajte nas