Bijeli Svijet u obilasku LG Laundry Cornera u Šangaju

Marina Knežević / 11.09.2024.
laundry corner

U sklopu našeg nedavnog posjeta partnerskoj tvrtki u Šangaju, imali smo priliku obići nekoliko vrhunskih hotela koji u svojoj ponudi imaju LG Laundry Corner.

Kao predvodnik brojnih globalnih trendova, Daleki istok među prvima je prepoznao da je moderna samoposlužna praonica postala standardni sadržaj koji suvremeni gosti očekuju, baš poput restorana, teretane ili wellness centra.

Promjene u navikama gostiju

Suvremeni trendovi su promijenili navike putovanja, pa tako gosti danas sa sobom nose manje odjeće, oslanjajući se na dostupnost samoposlužnih praonica rublja.

To čini pakiranje i putovanje znatno jednostavnijim i praktičnijim, a još jedna prednost je i ušteda na nerijetko ‘paprenim’ naknadama za prtljagu u avionima.

Pri odabiru hotela, osim kategorije, dobrog doručka i bazena, gostima je važna i moderna praonica rublja. Stoga, kako bi zadovoljili sve više standarde svojih gostiju, hotelijeri nude besplatnu uslugu pranja rublja. Nakon godina istraživanja, zaključili su da je povoljnije, jednostavnije i pruža bolju uslugu gostima ponuditi samoposlužnu praonicu umjesto klasične usluge pranja rublja koja se prikuplja u vrećama iz hotelskih soba.

Ovaj trend su posebno prigrlili poslovni ljudi, koji često putuju na dulje vrijeme i trebaju brzo rješenje za održavanje svježine i urednosti svojih košulja i odijela.

Zahvaljujući brzim i efikasnim programima LG profesionalnih perilica i sušilica rublja, štede vrijeme i mogu se usredotočiti na svoje obaveze, znajući da u svakom trenutku mogu izgledati otmjeno i profesionalno.

Više od samoposlužne praonice rublja

LG Laundry Corner nije samo prostor za pranje i sušenje rublja, već i odraz predanosti hotela da svojim gostima osigura vrhunsko iskustvo boravka.

Inovativna boutique praonica koja spaja vrhunsku tehnologiju i atraktivan dizajn dodatno osnažuje imidž hotela i odražava njegovu kulturu posvećenosti udobnosti i zadovoljstvu gostiju.

Dostupnošću ovog koncepta, gosti više ne moraju trošiti vrijeme tražeći vanjske praonice rublja ili skupo plaćati usluge pranja rublja po komadu u hotelskim praonicama.

Sa zadovoljstvom smo svjedočili kako gosti svoje odjevne komade osvježavaju brzo, jednostavno i - besplatno!

 

Unaprijedite i vi svoj hotel uz LG Laundry Corner! S brojnim mogućnostima dizajna, ovaj inovativni koncept može biti prilagođen prema specifičnim potrebama vašeg hotela. Kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli pronaći idealno rješenje koje će unaprijediti iskustvo vaših gostiju i podići standard vašeg objekta.

Kontaktirajte nas