Interes za samoposlužnim praonicama rublja u Beogradu sve veći: Upoznajte Veš Wash

Marina Knežević / 19.09.2024.
veš wash bg

Interes za samoposlužnim praonicama rublja u Beogradu nastavlja rasti!

Ovog ljeta, i istočna obala Dunava u Beogradu postala je bogatija za ovu uslugu.

Gospodin Nebojša Gomilanović prepoznao je potrebu za praktičnim i efikasnim rješenjem za pranje rublja u ovom dijelu grada te u urbanom naselju Borča otvorio novu samoposlužnu praonicu rublja - Veš Wash.

Izazov: Potraga za novim poslovnim prilikama

Uspješni poduzetnik i vlasnik limarske tvrtke, u potrazi za novim poslovnim prilikama, došao je na ideju o otvaranju Veš Washa.

"Vidjevši uspjeh samoposlužnih praonica u drugim dijelovima grada, odlučio sam se upustiti u ovaj projekt," objašnjava gospodin Nebojša.

Krenuo je istraživati tržište, tražeći najbolju praoničku opremu i stručnu podršku, što ga je ubrzo dovelo do naših partnera u Srbiji.

Rješenje: Vrhunska praonička oprema i stručna podrška

Prvi korak bio je pronalazak adekvatnog prostora.

"Otprilike mjesec dana sam tražio savršeno mjesto za svoju praonicu – na prometnoj lokaciji i s odgovarajućom električnom infrastrukturom," prisjeća se gospodin Nebojša.

Nakon što je pronašao idealnu lokaciju, uz savjete naših partnera, odabrao je kombinaciju uređaja i dodatne opreme koja će savršeno odgovarati potrebama njegove samoposlužne praonice rublja.

Isporučeni uređaji:

Isporučene usluge:

Rezultati: Dodatni stabilan izvor prihoda

Od otvaranja, praonica je naišla na izuzetno pozitivne reakcije.

Klijenti, među kojima su uglavnom građani, ali i turisti, oduševljeni su kvalitetom i praktičnošću usluge.

Radno vrijeme od 7 do 22 sata omogućuje korisnicima fleksibilnost, a brojni građani dolaze prati velike komade rublja poput jastuka, pokrivača i popluna, ali i svoju osobnu odjeću.

Navike Beograđana se mijenjaju; sve više prepoznaju prednosti samoposlužnih praonica u odnosu na pranje i sušenje rublja kod kuće” kaže gospodin Nebojša.

"Nekoliko klijenata nam je došlo nakon što im se pokvarila kućanska perilica rublja. Sada su redovni korisnici i kažu da nemaju namjeru ulagati u noviju perilicu, jer im je ova usluga povoljnija i praktičnija od pranja kod kuće".

"LG Giant perilice rublja su izvrsne – odlično peru i imaju jako lijep, moderan dizajn. Veliki kapaciteti i brzi programi omogućuju klijentima da operu više rublja u manje vremena” govori.

Kao zaključak, gospodin Nebojša ističe:

"Jako sam sretan što sam se odlučio na ovaj korak! Sada imam dodatni izvor prihoda, koji ne zahtijeva puno vremena te se dobro uklopilo uz moj glavni biznis!"

 

Samoposlužne praonice rublja pružaju izvrsnu priliku za poslovni uspjeh – bilo da prvi put ulazite u poduzetničke vode ili proširujete svoje postojeće poslovanje. Ne propustite priliku da postanete dio ovog rastućeg tržišta i kontaktirajte nas već danas!

Kontaktirajte nas